Calendario

Diciembre. 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Feb. 2018> >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Archivos

Anuncio de los artículos posteados el: 01/01/2001

19 Nov 2015 
E important sa cunosti un service auto de incredere! Cum sa alegi dintre atatea service-uri care exita pe piata? Protectia consumatorilor ne da cateva recomandari ce ar trebui sa le urmam.


La ce sa fim precauti atunci cand intram intr-un service auto? La preturi, la ce distanta se situeaza fata de locuinta ori la modul in care isi desfasoara lucrul angajatii? Iti oferim o serie de sfaturi de care este bine sa tii cont cand iti dai masina in grija alege service-ul potrivit mecanicilor auto.


Solicita seriozitate completa. Angajatii service-ului auto trebuie sa-ti raspunda la toate intrebarile, sa-ti furnizeze solutii in cazul in care li se solicita asistenta, sunt obligati sa iti expuna cu seriozitate activitatile care vor fi desfasurate si problemele constatate masina ta. Un service auto de calitate ofera un spatiu de asteptare din care poti vedea masina, proprietarul avand oportunitatea de a urmari cum se lucreaza la automobilul tau. Mai mult decat atat, in urma finalizarii reparatiilor tehnicianul care a muncit la masina trebuie sa ofere clientului componentele identificate cu probleme pe care le-a inlaturat si sa spuna ce anume a incetat sa functioneze la acestea.


Fii atent la fisa de dare in service! O persoana din service va trebui sa analizeze automobilul in prezenta clientului si sa indice daca autoturismul are probleme estetice sau este lovita. Constatarile vor fi notate pentru a face diferenta daca la finalul reparatiei automobilul este, din service auto Bucuresti punct de vedere estetic, exact cum a fost adusa.

Admin · 2411 vistas · Escribir un comentario
17 Nov 2015 
¡Felicidades !¡ la creación de tu blog es un éxito !

Para poder acceder a las diversas opciones de tu Blog, conéctate pulsando el link «conexión»:

Conéctate con el nombre de usuario: Admin y tu contraseña (él que elegiste durante la creación del blog).
Una vez conectado, una barra de herramientas se colocará automáticamente encima de la página que te permite acceder al panel de administración.
Admin · 18 vistas · 1 comentario
Categorías: Primera categoría